Monitorul de Suceava

Viitorul președinte al CJ Suceava, Gheorghe Șoldan, a fost alături de Marcel Ciolacu la depunerea candidaturii pentru președinția României

Dan COMAN

Vicepreședintele PSD la nivel național și președintele ale al Consiliului Județean Suceava, deputatul Gheorghe Șoldan, a fost prezent astăzi alături de liderul PSD, premierul Marcel Ciolacu, la depunerea candidaturii pentru președinția României. Gheorghe Șoldan a subliniat faptul că Marcel Ciolacu este „calea sigură pentru România”, președintele PSD fiind un lider echilibrat, cu viziune, care a demonstrat că este alegerea corectă pentru țară.

„Marcel Ciolacu are un plan pentru România, un plan pe care l-a început deja în mandatul său de premier și pe care îl va duce mai departe în calitate de președinte al tuturor românilor”, a spus viitorul președinte al CJ Suceava. Gheorghe Șoldan a avut și un mesaj pentru suceveni, pe care i-a îndemnat să fie alături de Marcel Ciolacu la alegerile prezidențiale, așa cum au fost alături de el și la alegerile locale.

„La alegerile din iunie v-am promis că vom aduce Suceava în primele județe ale României. Și așa va fi! Avem nevoie din nou de sprijinul vostru, pentru alegerile care urmează. Să facem cea mai bună alegere pentru Suceava, pentru România! Cu încredere într-un viitor mai bun pentru noi toți”, este mesajul lui Gheorghe Șoldan către suceveni.



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 05 Octombrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.