Monitorul de Suceava

Vernisajul expoziției „De la Natură la Divin”, joi, la Galeria de artă „Zamca”

Daniela MICUŢARIU

 

La Galeria Zamca va avea loc joi, 4 iulie 2024, la ora 16:00, vernisajul expoziției „De la Natură la Divin" de Mihaela Sbârnău și Cristina Bilan. Mihaela Sbârnău, o artistă cu o sensibilitate artistică deosebită, își transpune viziunea asupra naturii prin culori vibrante și compoziții expresive, creând o atmosferă de armonie și liniște. Cristina Bilan este o artistă atrasă de spiritualitate, care „explorează calea către divinitate prin simboluri și metafore, invitând publicul la o reflecție profundă asupra sensului vieții”.

„Vernisajul va fi o ocazie unică de a admira talentul inegalabil al artistelor și de a conversa cu ele despre inspirația din spatele lucrărilor expuse. Curatorul expoziției, Mihai Pânzaru, va oferi o perspectivă detaliată asupra operei artistelor, iar criticul de artă dr. Delia-Ioana Leizeriuc va analiza semnificațiile profunde ale lucrărilor expuse”, au transmis organizatorii.

Expoziția va fi deschisă publicului, în perioada 4-31 iulie 2024, la Galeria de artă „Zamca” din Suceava. Pregătiți-vă să pășiți într-o lume fascinantă, mai adaugă reprezentanții galeriei de artă, „unde culorile și pensulele artistelor Mihaela Sbârnău și Cristina Bilan vă vor purta într-o călătorie profundă. Lucrările expuse, realizate pe pânză și sticlă, explorează relația complexă dintre om și natură, dezvăluind frumusețea lumii exterioare și conexiunea noastră interioară cu divinitatea. Vă așteptăm cu drag să descoperiți o lume fascinantă prin intermediul picturii și să vă bucurați de o călătorie unică”.



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 02 Iulie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.