Monitorul de Suceava

Universitarii pierd în extremis confruntarea cu Turda, la capătul unui nou meci spectaculos

Gabriel TODERAŞCU

Partida dintre CSU Suceava și Potaissa Turda, din cadrul etapei a VI- a a Ligii Naționale de handbal masculin s-a încheiat cu victoria formației ardelene, cu 39-36. Scorul poate fi considerat unul mincinos, în condițiile în care universitarii au luptat exemplar, s-au dăruit la maxim, însă plătit tribut micilor erori comise în ultimele cinci minute ale întâlnirii, ce au făcut ca balanța să încline în favoarea mult mai experimentatei formații vizitatoare, care împarte prima poziție în clasament cu campioana Dinamo București, ambele cu procentaj maxim de puncte. Meciul în sine a fost deosebit de spectaculos, disputat într-un ritm infernal, cum nu se întâmplă tocmai des în Liga Zimbrilor. Păcat de efortul depus de suceveni, care au fost foarte aproape de a obține un nou rezultat pozitiv.

CSU Suceava: Șelaru (13 intervenții), Podovei (1) – Lupu (7 goluri), Csog (7), Balazs (6), Lazurcă (4), Tîrzioru (3), Amin (3), Zarițchi (3), Bologa (2), Ștefan (1), Bruj.

Potaissa Turda: Popescu (11 intervenții), Bucătaru (2), Baștiurea - Hanțaru (9 goluri), Ghiță (6), Kbilashvili (5), Dumitriu (4), T.Pințoiu (3), Thalmaier (3), Ghivil (2), Piechowski (2), Reza Oraei (2), Bucătaru (1), Vereș (1), Pop (1), Lazăr.

În ciuda acestei înfrângeri, echipa antrenată de Bogdan Șoldănescu, Petru Ghervan și IUlian Andrei continuă să ocupe o poziție fruntașă în clasament, locul 5.

În etapa a VII-a a Ligii Naționale, CSU va evolua în deplasare cu Minaur Baia Mare, miercuri, cu începere de la ora 18.00.



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 05 Octombrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.