Monitorul de Suceava

Un sucevean implicat într-o bătaie în zona de food court de la Iulius Mall, oprit în Aeroport și reținut 24 de ore

Florin PAIU

Polițiștii suceveni au continuat cercetările în cazul unei agresiuni petrecute pe 10 septembrie la etajul Iulius Mall Suceava, în zona de food court, unde a avut loc o altercație care s-a terminat urât, cu un pumn aplicat în plină figură de către un sucevean care este o mai veche cunoșință a polițiștilor, deși nu are cazier. 

George Răzvan Ciurariu, practicant de lupte MMA, nu a fost inițial de găsit iar la finele săptămânii trecute au existat informații că acesta vrea să părăsească România.

Sâmbătă, 21 septembrie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Suceava l-au reținut pe Ciurariu pe Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București, pe sensul de ieșire din țară, având destinația Londra.

Polițiștii i-au adus la cunoștință în mod oficial acuzațiile, respectiv două infracțiuni ”loviri și alte violențe” și ”tulburarea ordinii și liniștii publice”.

Ciurariu a fost adus la Suceava, sub escortă, audiat iar ulterior pe numele său a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore în arest.

Pe 10 septembrie, seara, la etajul Iulius Mall, a avut loc o altercație care a plecat de la ordinea de preluare a produselor comandate, la McDonalds.

Din cercetările polițiștilor a rezultat că Răzvan Ciurariu l-a scuipat pe Joseph B. (cu dublă cetățenie româno-britanică), acesta l-a lovit cu palma, după care primul a reacționat violent și disproporționat și i-a aplicat celuilalt un pumn la nivelul feței.

Martorii au relatat că cel lovit a fost făcut KO.

Polițiștii au reținut și comiterea infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice având în vedere că agresiunea s-a produs în public, în prezența mai multor clienți, inclusiv părinți cu copii minori.

Ciurariu a fost reținut în arest pentru 24 de ore iar ulterior a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, având impuse mai multe obligații și restricții.



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 23 Septembrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.