Monitorul de Suceava

Un hoț transformat în tâlhar prin Burdujeni a fost prins și arestat

Florin PAIU

Un individ care a comis recent un furt și o tâlhărie, în cartierul Burdujeni al municipiului Suceava, a fost prins de polițiști, iar procurorii au solicitat arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. Având în vedere că autorul a comis și un furt cu violență și părea că este disperat să facă rost de bani și bunuri, instanța a apreciat că acesta este un pericol public și a admis arestarea lui preventivă.

Polițiștii judiciariști suceveni au fost sesizați, în data de 1 octombrie, de către un bărbat care a declarat că pe timp de zi, în jurul orei 12:00, în timp ce se afla în zona intersecției străzilor Calea Unirii și Calea Burdujeni, a fost atacat de un necunoscut care l-a îmbrâncit și l-a deposedat de portofelul în care avea mai multe documente personale și suma de 400 lei.

Victima a fost bruscată puternică și trântită într-un gard viu.

Din ancheta polițiștilor judiciariști suceveni a rezultat că autorul este Florin Mihai Bujorean, un individ problemă, care mai comisese furturi.

Chiar la începutul acestei săptămâni, pe 7 octombrie, suspectul de tâlhărie a intrat în magazinul Penny din Burdujeni și a sustras o cremă de față, un pachet de cafea și trei rezerve de ras.

Polițiștii au reunit cele două dosare recente privind faptele de tâlhărie calificată și furt, iar joi, 9 octombrie, au emis ordonanță de reținere în arest pe numele inculpatului.   

Fiind vorba de comiterea unei tâlhării, faptă cu grad ridicat de pericol, Judecătoria Suceava a emis în ședința de vineri, 11 octombrie, un mandat de arestare pentru 30 de zile.



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 11 Octombrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.