Monitorul de Suceava

Un agent de pază, beat turtă la volan, a intrat cu mașina într-un stâlp

Florin PAIU

 

Un șofer cu alcoolemie imensă a fost depistat de polițiștii de la Biroul Rutier Suceava după o sesizare privind un autoturism care a intrat într-un stâlp, pe strada Gheorghe Doja din Suceava. La fața locului a fost depistat un bărbat în vârstă de 46 de ani, agent de pază la o firmă din Suceava.

Din cercetările poliției a rezultat că luni dimineață, în jurul orei 10.15, bărbatul în vârstă de 46 de ani, din municipiul Suceava, în timp ce conducea un VW Golf, pe strada Gheorghe Doja, dinspre Calea Burdujeni, a pierdut brusc și inexplicabil controlul spre dreapta, mașina intrând într-un stâlp de iluminat public.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma accidentului.

În urma verificării cu aparatul etilotest a rezulta că bărbatul în vârstă de 46 de ani avea concentrația de 1,42 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. La spital, acestuia i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.

În mod normal, concentrația de alcool se va cifra în jurul valorii de 3 la mie.

La o asemenea alcoolemie evident că polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ”conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 24 Septembrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.