Monitorul de Suceava

Ultimul turneu de tenis în aer liber din acest an și-a desemnat câștigătorii

Gabriel TODERAŞCU

 

Terenurile de zgură de la Complexul Sportiv „Unirea” au găzduit zilele trecute ultimul turneu de tenis în aer liber din acest an. Competiția desfășurată în cadrul Circuitului Național „Sportya” a avut în program patru concursuri de simplu și unul de dublu, de nivelul 6.

Astfel, tabloul de concurs de la nivelul 5 a fost disponibil tenismenilor începători, în timp ce nivelurile 6, 7 și 8 s-au adresat practicanților acestui sport din ce în ce mai avansați.

Întrecerea de nivelul 5 s-a încheiat cu victoria lui Alin Șoimaru, care a fost urmat în clasament de Gabriel Oanea, Luiza Robciuc și Alexandru Spircu.

La nivelul 6, câștig de cauză a avut Constantin Bălan, care a dispus greu în ultimul act de Adrian Roșu. Careul de ași a fost completat de Ovidiu Cimbru și Vasile Maxim.

Sergiu Ceucă s-a încoronat câștigător al concursului de nivelul 7 după ce a trecut în finală de Viorel Negru. Podiumul a fost completat de Alex Năstasă și Ionel Șuiu.

Turneul cel mai tare, de nivelul 8, a avut-o învingătoare pe Maya Rotari. Tânăra tenismenă în vârstă de doar 15 ani i-a devansat în ierarhia finală pe Alexandru Straton, Daniel Lăzăruc și Dan Vlădeanu.

La dublu, clasamentul se prezintă astfel: 1. Gabriel Petrovici / Adrian Roșu; 2. Viorel Negru / Alin Șoimaru; 3. Costel Chelariu / Constantin Bălan și Vasile Ungurean / Nicolai Iliuț.



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 10 Octombrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.