Monitorul de Suceava Organizare

Tribunalul Suceava a desemnat judecătorii din birourile electorale județene pentru alegerile parlamentare și prezidențiale

Dan COMAN

Tribunalul Suceava a desemnat, săptămâna trecută, judecătorii care vor face parte din Birourile Electorale Județene pentru alegerea Președintelui României și pentru alegerea Senatului și Camerei Deputaților. Într-o ședință care a avut loc joi la sediul Tribunalului Suceava a avut loc tragerea la sorți și desemnarea celor trei judecători care intră în alcătuirea Biroului Electoral Județean pentru alegerea Președintelui României din anul 2024. În urma tragerii la soți, președintele biroul electoral județean pentru alegerile prezidențiale va fi Corina Zaharia, în timp ce președintele Tribunalului Suceava, Cătălin Brânză, va fi locțiitorul acesteia, iar Ioana Bujdei – Leonte va fi membru al biroului.

Ulterior, în cursul zilei de duminică la sediul Tribunalului Suceava a avut loc tragerea la sorți și desemnarea celor trei judecători care intră în alcătuirea Biroului Electoral de Circumscripție Județeană nr. 35 Suceava pentru alegerea Senatului și Camerei Deputaților din anul 2024. Aceștia vor fi Alexandru Acatrinei, Nicolae Șepelea și Olivia Arion.

 



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 23 Septembrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.