Monitorul de Suceava Hambarul din pădure

The Forest Barn Dragomirna, eleganță aproape de natură, locul perfect pentru petrecerea ta

Adelina TALPALARIU

Sărbătorește-ți iubirea într-un loc idilic, aparte, la doar câteva minute distanță de agitația orașului!

În Dragomirna, la 8 km de orașul Suceava, găsești hambarul din pădure – The Forest Barn - pregătit să-ți găzduiască cel mai frumos eveniment al tău – nunta de vis.

În mijlocul unui paradis verde, The Forest Barn are o capacitate de 170 de persoane, dispune de parcare, iar alături, la câteva zeci de metri distanță, este amenajată o zonă specială pentru organizarea cununiilor civile și religioase.

Cu un aer romantic, boem, îmbrățișat de pădure, hambarul este decorat și amenajat plăcut, cu bun-gust, inspirând senzația de aventură și libertate.

Culorile neutre, tavanul înalt, luminile ambientale, grinzile aparente, mobilierul minimalist, mirosul de lemn te poartă într-o poveste plăcută, încântătoare.

 

 

Nunți și evenimente private

Nu doar nunțile sunt evenimentele pe care The Forest Barn le poate găzdui, ci orice petreceri private, botezuri, aniversări, workshopuri, prezentări etc.

„Hambarul nostru cunoaște cele mai frumoase povești de iubire.

Sărbătorește-ți dragostea la hambar. The Forest Barn are o capacitate de 170 de persoane și este potrivit pentru nunți și alte evenimente private. Ne găseşti în Dragomirna, înconjurați de frumusețea naturii. Hambarul și parcul din pădure - locul perfect pentru cununii civile sau religioase - sunt visul tău devenit realitate!”, au menționat administratorii hambarului.

 

Simplitate, lemn, ciripit de păsări, aer curat, natură, dragoste și armonie

The Forest Barn funcționează pentru evenimente de zi, programate până la ora 23.00, din luna mai până în septembrie.

Te vei simți ca într-o poveste, cu o vedere panoramică de vis (datorită peretelui de sticlă dinspre pădure), într-o atmosferă intimă și agreabilă, propice pentru a încheia legământul căsătoriei tale și nu numai.

„Nu e despre lux și opulență, e despre simplitate, lemn, ciripit de păsări, aer curat, natură, dragoste și armonie. 

Spațiul pentru cununii religioase și civile este parcă desprins din pozele de pe Pinterest. Pentru că omul nou alege să se reîntoarcă la natură autentică”, au mai spus reprezentanții The Forest Barn.

Contact: 

0747 128 812

https://www.facebook.com/theforestbarn.ro

https://www.theforestbarn.ro/

https://www.instagram.com/theforestbarn.ro/

 

 

 

 

 

 

 



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 28 Septembrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.