Monitorul de Suceava

Târgul Național de Muzică Folk „Vasile Mardare”, la Gura Humorului

Daniela MICUŢARIU

 

La Gura Humorului va avea loc, în perioada 4-5 octombrie 2024, Târgul Național de Muzică Folk „Vasile Mardare”, ediția a IX-a, eveniment ce se va desfășura la Casa de Cultură din Gura Humorului și va fi prezentat de poetul Sorin Poclitaru.

„Atâta timp cât mai pot și sunt în putere, voi scrie muzică, pentru că atunci când vor fi copiii mei mari, lumea să poată vorbi frumos despre mine, iar ei să fie mândri de mine și de ceea ce am făcut eu. Numai așa voi simți că nu trăiesc și nu am trăit degeaba”, spunea Vasile Mardare.

Pentru că el a rămas în inimile tuturor folkiștilor și pentru că este rândul noilor generații să-i ducă munca și muzica mai departe, concursul de interpretare de anul acesta include obligatoriu o piesă compusă de Vasile Mardare.

Programul zilei de vineri, 4 octombrie 2024: ora 17:00 – Concurs interpretare, piese Vasile Mardare; ora 19:00: Adrian Bezna, Magda Puskas, Cătălin Stepa; sâmbătă, 5 octombrie 2024: ora 17:00 – Gala premiilor „Vasile Mardare”, ora 19:00 - Cristian Buică, Walter Ghicolescu, Emeric Imre.

Prețul unui bilet este de 100 de lei și include accesul la cele două zile de festival. Biletele se pot procura în format electronic, online, sau fizic, pe suport de hârtie, începând cu 1 septembrie 2024, de la Pizzeria „La Bomba” sau de la Casa de bilete a Casei de Cultură Gura Humorului.

Plata se poate face numerar sau cu cardul bancar.
Pentru alte detalii, puteți accesa https://www.foreverfolk.com/ sau puteți suna la numărul de telefon: 0740 856 853. Organizatorii evenimentului: Asociația Culturală FAIR „Folkul acasă în realitate”, în parteneriat cu Primăria orașului Gura Humorului. Pentru a recompensa oamenii care cumpără bilete, organizatorii s-au gândit la un concurs: „Astfel, abonamentele cu numerele cuprinse între 70 și 99 intră în tragere la sorți pentru unul din cele 3 premii constând într-un pachet ce conține două CD-uri cu muzică folk și o carte semnată de Sorin Poclitaru. De asemenea, abonamentul la târg cu numărul 100 primește automat, fără tragere la sorți, o carte semnată de Sorin Poclitaru și două CD-uri”.



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 02 Septembrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.