Monitorul de Suceava

Târgul „Bucuriile toamnei”, la grădinița Colegiului ”Mihai Eminescu”

Adelina TALPALARIU

Preșcolari și profesori ai Colegiului Național „Mihai Eminescu” Suceava au sărbătorit, în această săptămână, frumuseţea şi bogăția anotimpului arămiu, aceștia organizând o nouă ediție a târgului ”Bucuriile toamnei”, în curtea unității de învățământ.

Expozița tematică este o tradiție a preșcolarilor colegiului, grădinița, în parteneriat cu familia, organizând în fiecare an târgul închinat  celui mai rodnic anotimp, într-un cadru de poveste.

„Este o ocazie minunată ca părinții să petreacă timp de calitate împreună cu copiii și să le ofere o experiență educativă și distractivă. Preșcolari, cadre didactice și părinți au dat frâu liber imaginației și au realizat creații de toamnă inedite. Fie că au fost dovlecei, fructe și legume de toamnă sau frunze multicolore, rezultatul a fost unul plin de creativitate și menit să aducă bucurie.

A fost o adevărată sărbătoare la Grădinița <Mihai Eminescu>, iar atmosfera zilei a fost una plină de energie pozitivă, în care s-a simțit cu adevărat farmecul anotimpului toamna și bucuria pe care o aduce simpla conectare cu mediul înconjurător”, a punctat prof. înv. preșcolar Mădălina Filipciuc.

Conducerea unității - director prof. Silvia Corina Nuțu și prof. Raluca Cîrțu - alături de organizatorii acestui eveniment - prof. Mădălina Filipciuc, prof. Simona Mazureac, prof. Luminița Cuzenco, prof. Laura Bolohan, prof. Violeta Mazureac, prof. Camelia Cușnir, prof. Ștefan Florina, prof. Rusu Luminița, prof. Miruna Bujoreanu, prof. Anca Pînzaru, prof. Alexandra Andronic, prof. Veronica Grămadă, prof. Cornelia Nichifor, prof. Andreea Stoleriu, mulțumesc celor implicați pentru frumoasa colaborare.



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 24 Octombrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.