Monitorul de Suceava

Sucevița se pregătește de alergare

 

Pe 28 septembrie, Sucevița găzduiește cel mai așteptat eveniment sportiv, dedicat împlinirii visului pacienților de paliație.

ALERG PENTRU TINE este competiția caritabilă de alergare ce adună peste 300 de participanți din întreaga Moldova.

Fiecare pas de alergare ajută la construirea visul pacienților Spitalului „Sf. Luca”. 

Ultimele zile de înscriere

Pasionații de natură și mișcare din Moldova, dar și din celelalte regiuni ale țării își dau întâlnire la Sucevița, sâmbătă, 28 septembrie. Ultima zi de înscriere la competiție este duminică, 22 septembrie, așa că încă mai ai timp să te înscrii aici: https://www.centrulsfluca.ro/alerg-pentru-tine.php

Te așteaptă 3 curse curse de alergare, cu niveluri de dificultate diferite: cursa de 9km, cursa de 20 km și cursa copiilor. Competiția începe sâmbătă, 28 septembrie, la punctul de start Pensiunea Casa Avram. Accesul la eveniment se face în intervalul 7:00 - 9:00.

Mai mult decât o competiție, ALERG PENTRU TINE este un eveniment dedicat pentru întreaga familie, cu momente de distracție, surprize, dj, muzică și o petrecere câmpenească de încheiere cu bucate bucovinene gătite cu suflet.

 

Cadouri speciale, lucrate manual de către echipa Spitalului „Sf. Luca” Sucevița

 

Echipa Spitalului de Paliație „Sf. Luca” Sucevița pregătește pentru participanții la competiție amintiri artizanale, lucrate manual.

Toți cei înscriși la eveniment vor primi din partea organizatorilor kit-ul de participare cu tricoul oficial, rucsac și surprize de la producători locali, împachetate cu grijă, atenție și dăruire.

„Este prima ediție ALERG PENTRU TINE și vrem să fie specială.

Punem suflet în tot ceea ce facem și păstrăm în minte scopul principal care a pus în mișcare acest proiect: să împlinim visul pacienților de paliație ai Spitalului „Sf. Luca”, să le facem un bine construind sentimentul de „acasă” pentru toți cei aflați aici.

Ne bucurăm să știm că sunt oameni buni care cred în misiunea noastră, care iubesc să facă mișcare în natură, care înțeleg că schimbarea începe cu propria persoană.

Așteptăm cu nerăbdare să îi întâlnim pe fiecare dintre ei, sâmbătă, pe 28 septembrie și să ne bucurăm de o zi de weekend de neuitat.”, a declarat unul dintre organizatorii ALERG PENTRU TINE.

Urmărește mai multe noutăți despre eveniment pe paginile de social media https://www.facebook.com/profile.php?id=61561917959520

Spitalul „Sfântul Luca” din Sucevița este unul dintre primele spitale la nivel național care de 10 ani oferă servicii de paliație.

O echipă multidisciplinară de medici, terapeuți, psihologi și asistenți medicali sunt alături de toți pacienții cu îngrjire medicală specializată, sprijin social, consiliere psiho-emoțională și spirituală.

 



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 20 Septembrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.