Monitorul de Suceava

Suceveanul Vladimir Rebenciuc luptă pentru podiumul Campionatului Național de karting

Gabriel TODERAŞCU

 

După ce anul trecut s-a regăsit printre protagoniștii Clasei PUFO, izbutind să câștige Cupa României și să devină vicecampion național de karting, suceveanul Vladimir Rebenciuc, în vârstă 9 ani, a concurat foarte bine în actualul sezon competițional la categoria superioară, MINI 60, rezervată piloților cu vârsta cuprinsă între 8 și 12 ani.

Pilotul de la Borțov Racing a avut stabilit drept obiectiv pentru ediția în curs a întrecerii o clasare între primii opt, însă acum vizează un loc pe podium în condițiile în care, cu două etape rămase până la finalul Campionatului Național 2024, ocupă poziția a patra în clasamentul general.

Vladimir este într-o formă sportivă foarte bună și pilotează cu mult curaj. A ocupat locul al doilea la sfârșitul săptămânii trecute, la un grand prix din cadrul circuitului Karting Masters, și abordează plin de încredere etapa a V-a a Campionatului Național de karting, care se va desfășura în weekendul care urmează, la Bacău.

Pentru această toamnă, Vladimir Rebenciuc are în plan participarea la două concursuri de Cupa Mondială, în Italia, după care va concura la Campionatul European din noiembrie, de la Valencia, unde a primit un wild card din partea organizatorilor.



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 05 Septembrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.