Monitorul de Suceava

Sportivii de la CSȘ Rădăuți s-au evidențiat la Naționalele de tir cu arcul

Gabriel TODERAŞCU

 

Iașiul a găzduit zilele trecute Campionatul Național de tir cu arcul destinat categoriilor de vârstă U18, U15 și U13 ani. Sportivii de la CSȘ Rădăuți, pregătiți de Ioana Covaliu și Andrei Dănilă, au avut o comportare foarte bună, numărându-se printre remarcații întrecerii.

Astfel, în concursul categoriei U18 pentru băieți, rădăuțenii au ocupat locurile 2, 3 și 4 prin Patrick Hrițcan, Valentin Isopescu și Robert Bilaus. În urma acestor rezultate, cei trei au cucerit titlul național pentru Clubul Sportiv Școlar Rădăuți în întrecerea pe echipe.

De asemenea, în concursul pentru echipe mixte al aceleiași categorii de vârstă, Andreea Iacob și Patrick Hrițcan au câștigat medaliile de argint. 

La categoria U15 echipe mixte, Gabriela Ciotău și Albert Galan au terminat pe poziția a patra, același loc fiind ocupat de Tiberiu Popescu în întrecerea individuală masculină a categoriei U13.

Pentru sportivii de la CSȘ Rădăuți a fost ultima competiție în aer liber din acest an. O să urmeze o perioadă de tranziție de la sezonul outdoor la cel indoor, în care se vor pregăti competițiile viitoare.



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 03 Septembrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.