Monitorul de Suceava Tir cu arcul

Sportivii de la CSM Suceava și CSȘ Rădăuți s-au întors încărcați de medalii de la Naționalele Outdoor de Tir cu Arcul

Gabriel TODERAŞCU

Sportivii de la CSM Suceava și CSȘ Rădăuți au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național Outdoor de Tir cu Arcul pentru seniori și tineret, desfășurat la Aninoasa.  

La seniori, de la Clubul Sportiv Municipal Suceava, echipa masculină formată din Patrick Hrițcan, Moreh Tamaș și Andrei Dănilă a devenit campioană națională.

Tot medalie de aur a cucerit și echipa feminină formată din Mădălina Amăistroaie, Ilinca Fecioru și Elena Gheorghiță.

Foarte competitivă a fost echipa mixtă formată din Anda Halus și Patrick Hrițcan, care din păcate a pierdut medalia de aur la baraj. În aceeași probă, Mădălina Amăistroaie și Andrei Dănilă Andrei au urcat pe treapta a treia a podiumului de premiere. De asemenea, Andrei Dănilă a câștigat medalia de bronz în întrecerea individuală.

La tineret, echipa masculină formată din Patrick Hrițcan, Octavian Popescu și Robert Bilaus a devenit campioană a României, în vreme ce echipa feminină, alcătuită din Andreea Iacob, Anda Halus și Ioana Nevodar, a încheiat concursul pe poziția a doua. Patrick Hrițcan și Anda Halus au făcut echipă și în proba mixtă, cucerind medalia de bronz. Tot pe locul al treilea au încheiat cei doi și întrecerile individuale.

„A fost o competiție cu rezultate deosebite pentru noi, în condițiile în care toți sportivii au urcat pe podium. Cu această întrecere s-a încheiat sezonul în aer liber. Urmează o perioadă de tranziție pentru noi, în care vom pregăti sezonul indoor”, a declarat antrenoarea Ioana Covaliu.



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 11 Septembrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.