Monitorul de Suceava

Șoldan, în orașul natal, Cajvana, la învestirea primarului Gheorghe Tomăscu

Dana HUMOREANU

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Șoldan, a revenit, sâmbătă, în orașul natal, Cajvana, pentru a participa la învestirea consiliului local și a primarului PSD Gheorghe Tomăscu, reales pentru un nou mandat.

Șoldan a transmis ulterior, printr-un comunicat de presă, că are emoții de fiecare dată când merge „acasă, la Cajvana” și că, în noaptea alegerilor din 9 iunie, primul lucru pe care a dorit să-l afle a fost cum au votat oamenii din Cajvana.

Pentru votul primit atunci a mulțumit din nou comunității din Cajvana și le-a adus și două vești bune: rețeaua de alimentare cu apă va fi funcțională în câteva săptămâni, iar în perioada următoare va fi asigurată finanțarea pentru sistemul de canalizare.

„Cajvana trebuie să continue proiectele de dezvoltare demarate de primarul Tomăscu, iar de data aceasta așteptările oamenilor sunt și mai mari. În calitate de președinte al Consiliului Județean Suceava, mă voi putea implica mai mult. Le-am urat succes și putere de muncă primarului Tomăscu și noilor consilieri locali. Le-am cerut să își aducă aminte în fiecare zi a acestui mandat că au jurat să pună mai presus de orice binele locuitorilor orașului Cajvana și i-am asigurat totodată de sprijinul meu și al echipei PSD Suceava. Dezvoltăm Cajvana, dezvoltăm județul Suceava”, a mai spus Gheorghe Șoldan.



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 26 Octombrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.