Monitorul de Suceava

Șoldan dă asigurări că va fi un președinte de Consiliu Județean care va ajuta toți primarii, fără să facă diferențieri în funcție de partid

Dan COMAN

Viitorul președinte PSD al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Șoldan, a transmis, miercuri, că este dispus să lase deoparte orgoliile politice pentru ca administrația să câștige din nou încrederea cetățenilor din județ. „Consider că a venit timpul să schimbăm modul în care s-a făcut administrație în acest județ. Să încercăm să lăsăm deoparte orgoliile politice și să câștigăm din nou încrederea oamenilor, prin realizări concrete pentru județ, pentru oameni”, a spus președintele ales al CJ Suceava. Gheorghe Șoldan le-a transmis sucevenilor că următorul mandat va fi unul plin de provocări, atât pentru el, ca șef al administrației județene, cât și pentru primarii suceveni și pentru viitorii parlamentari.

„Așteptările oamenilor sunt mari și trebuie să arătăm că am învățat din greșelile trecutului și că avem același scop, dezvoltarea județului. Am participat alături de colegii mei din PSD Suceava, candidați la alegerile parlamentare, la ceremoniile de învestire în funcție a primarilor din Salcea și Berchișești, Ezekiel Belțic și Violeta Ţăran. Un primar social-democrat și unul de la alt partid.

Și într-o parte, și în cealaltă, am punctat în mesajul meu că avem nevoie de unitate.

Comunitățile pe care cei doi primari le reprezintă nu au nevoie de un președinte de Consiliu Județean care să aleagă între ele, în funcție de orgoliile politice. Au nevoie de un președinte care să-i ajute pe primari să găsească soluții și surse de finanțare, pentru a rezolva cât mai multe dintre nevoile oamenilor”, a spus Gheorghe Șoldan.

El a subliniat că în calitate de președinte al Consiliului Județean are nevoie de o echipă cât mai bine reprezentată în Parlament și în Guvern, pentru a putea atrage cât mai multe investiții în județul Suceava. „Într-un final, tot ce contează e ce rămâne în urma noastră!”, a încheiat Șoldan.



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 16 Octombrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.