Monitorul de Suceava

Sete mare? Bea apă curată de la un dozator purificator de apă. Îl găsești la WaterShopOnline!

 

Psst! Te-ai săturat ca apa de la robinet să aibă gust de clor? Ia-ți un dozator purificator de apă de la WaterShopOnline! Ai mai multe detalii în acest articol.

Sucevenii sunt creativi în ceea ce privește hidratarea. Știm că apa de la robinet cauzează: are gust de clor, poate avea bacterii și - să nu mai spunem - miros straniu!? Așadar, mulți dau fuga până la magazinul de colț și iau apă cu gust de hamei, doar că… surpriză! A doua zi dimineață, tot de la robinet trebuie să se hidrateze. Cu chiu, cu vai, un pahar merge băut.

Ce faci, totuși, când trebuie să iei lucrurile în serios? Pe canicula asta, când te pălește setea, nu mai ai răbdare să mergi până la magazin, așa că-i bun și robinetul. Din acest motiv, ia-ți un dozator purificator apa, ca să ai mereu la îndemână apă fără gust, fără clor și fără chimicale. Complet bio și eco-friendly: așa cum a lăsat-o mama natură (fără metale). Suceveni, puteți răsufla ușurați: fabrica din Șcheia rămâne tot acolo. Acum, trebuie doar să introducem un pahar de apă curată în serile în care bericica ne face cu ochiul, ca să nu ne deshidratăm, nu?

 

Mai în glumă, mai în serios…

Deși apa de la robinet nu este radioactivă, cu siguranță nu este chiar plăcut să o bei direct de la robinet în unele zone. Fie că nu e filtrată corespunzător de la sursă sau pur și simplu vine cu condimente de pe țeavă, la urma urmei, sănătatea e pe primul loc. De aceea, bea apă cât se poate de curată! În magazinul online WaterShopOnline, găsești tot felul de dispozitive prin care să obții o apă cristalină, care să-ți facă plăcere s-o bei.

 

Aviz antreprenorilor HoReCa: cum să scăpați scăpați de griji

Ești antreprenor și ți-ai deschis o cafenea prin oraș? Ai nevoie de apă curată, clar. De aceea, produsele WaterShopOnline sunt ceea ce ai nevoie: atât purificatoarele de apă, cât și dozatoarele cu sifon și apă plată sunt accesorii vitale pentru orice afacere.

Având în vedere că suntem la subiectul HoReCa, nu avem cum să discutăm și despre reciclare și ReturoSGR. Ca să trecem direct la subiect: vinzi sticle de apă? Trebuie să le reciclezi. Problema stă așa: ai nevoie de spațiu de depozitare, de timp alocat pentru reciclarea lor și să ții cont mereu de aprovizionarea cu sticle de apă. Ce-ar fi să sari direct la eficientizare? Cu ajutorul unui dozator de apă, vei avea mereu apă curată la îndemână, pe care o poți servi direct clienților fie așa cum e, fie în cocktail-uri, fresh-uri și alte băuturi.

Dacă vrei să faci încă un pas extra, ia-ți și câteva sticle personalizate cu logo-ul localului tău. Atunci când faci echipă între dozator și sticlă personalizată, ai practic o mini reclamă în incinta localului: clienții vor fi impresionați atât de calitatea apei, cât și de prezentarea ei. Faci, astfel, o impresie bună!

Ca să concluzionăm (știm că ți-am făcut sete), vino la WaterShopOnline și comandă-ți tot ce ai nevoie atât pentru casa ta, cât și pentru localul tău.

Contact:

+40 749 307  189

office@watershoponline.ro

Sursă foto: freepik.com



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 03 Septembrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.