Monitorul de Suceava

Rulouri la grătar

4 porţii - 60 minute

Se coc ardeii, se presară cu sare şi se acoperă 10 minute, apoi se curăţă de pieliţă. Se scoate cotorul şi se taie fiecare, în aşa fel încât să se obţină o “foaie” dreptunghiulară. Pe fiecare “foaie” de ardei se pune câte o bucată de şuncă REINERT. Peste aceasta se presară cubuleţe de ou fiert şi cubuleţe de brânză mozzarella. Radeţi peste ele caşcaval, puneţi câte 2 frunze de busuioc şi rulaţi “foaia” de ardei prinzând cu o scobitoare ruloul format. Astfel pregătite rulourile se stropesc cu ulei de măsline înainte de a fi puse pe grătar.



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 20 Decembrie 2007.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.