Monitorul de Suceava

,,Romanțe vechi și noi”, o călătorie muzicală prin timp, la Showroom-ul Sol-Victor

Daniela MICUŢARIU

 

La Showroom-ul Sol-Victor din Marginea, în prima zi a lunii octombrie, începând cu ora 19:00, sunteți așteptați să celebrați iubirea şi tradiţia în cele mai pure forme ale lor.
Romanțe vechi și noi vor reînvia tradiția muzicii românești de altădată, într-o interpretare contemporană plină de sensibilitate, la Depozitul Sol-Victor, situat pe strada Rădăuțiului, nr. 1G, Marginea, într-un concert susținut de Ovidiu Foca, Andrei Radu, Corina Răducanu și Eugen Dumitrescu, în cadrul Fabrik Fest, proiectul cultural care unește arta cu neconvenționalul.

Emoțiile, amintirile și nostalgia romanțelor din repertoriul lui Gică Petrescu, în aranjamentul compozitorului Marius Sireteanu, vor crea o punte între vechi și nou în interpretarea viorii, a pianului și a vocii care vor aduce o vibrație și un farmec aparte arhitecturii locului, emoțiilor și amintirilor.

„Proiectul Fabrik Fest este un proiect cultural cofinanțat de către Administrația Fondului Cultural Național (AFCN) și este organizat de către Casa de Cultură a Municipiului Rădăuți și Primăria Municipiului Rădăuți, având ca parteneri companiile: Marelvi, EGGER, Zada, Killer, GoblenArt, Sol-Victor”, a transmis Viviana Huțuleac, PR proiect Fabrik Fest.



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 30 Septembrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.