Monitorul de Suceava

Radu Mihalescu este noul director al CSM Suceava

Gabriel TODERAŞCU

Înlocuitorul lui Vasilică Băițan la conducerea Clubului Sportiv Municipal din Suceava este antrenorul de atletism Radu Mihalescu. Acesta a fost numit director interimar de către Agenția Națională pentru Sport printr-o decizie transmisă în după-amiaza zilei de joi.

În vârstă de 54 de ani, Radu Mihalescu a absolvit Facultatea de Educație și Sport din Iași, fiind și posesorul unei licențe de master în Organizare și Conducere în Sport.

Mihalescu și-a început activitatea de antrenor cu normă întreagă în anul 2001, activând la CSȘ Gura Humorului (2 ani), LPS Suceava (4 ani) și CSM Suceava.

Ca sportiv, Radu Mihalescu a fost dublu campion de seniori al României în proba 50 de kilometri marș, cucerind un titlu național și la nivel de tineret.

„Dorința mea este să ridic clubul la nivelul din anii 90, când aveam rezultate foarte bune la toate secțiile. Este mult de lucru, dar vreau să ne organizăm astfel încât să performăm în viitorul apropiat și la alte discipline sportive, nu doar la canotaj”, a declarat Radu Mihalescu.



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 27 Septembrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.