Monitorul de Suceava

Primarul din Vicovu de Sus, Vasile Iliuț, este decis să continue dezvoltarea orașului în cel de-al doilea mandat

Dan COMAN

Primarul PNL din Vicovu de Sus, Vasile Iliuț, a depus jurământul pentru cel de-al doilea mandat de primar al acestui oraș. Ceremonia a avut loc joi în sala de ședințe a primăriei, în prezența consilierilor locali și a angajaților, alături de care au fost președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, prefectul Alexandru Moldovan și mai mulți primari din localitățile învecinate.

În cuvântul său, Vasile Iliuț le-a mulțumit în primul rând foștilor consilieri locali pentru susținerea proiectelelor  sale pentru dezvoltarea orașului și pentru că le-au votat spre binele locuitorilor, iar noilor consilieri le-a transmis că speră să facă o echipă bună în noul mandat.

„Mulțumesc bunului Dumnezeu în primul rând pentru că m-a ajutat și ne-a ajutat și astăzi suntem sănătoși și am ajuns aici cu bine. Ne așteaptă un mandat nu ușor, dar dacă suntem o echipă unită, pentru că așa îmi doresc să fie și în continuare, vom putea duce mai departe toate proiectele astfel încât orașul Vicovu de Sus să fie acolo unde îi este locul”, a declarat Vasile Iliuț.

El a mulțumit și familiei sale pentru că i-a fost alături, în special soției sale, care s-a aflat în sala în care a avut loc ceremonia.

Vasile Iliuț le-a transmis un mesaj și locuitorilor din Vicovu de Sus, cărora le-a spus că orașul se află pe mâni bune. El a precizat că și în acest mandat vor fi implementate proiecte pentru ca orașul să aibă tot ceea ce trebuie, de la rețele de apă și canalizare, gaz și până la școli și infrastructură moderne.

Primarul din Vicovu de Sus a subliniat că pornește la drum în noul mandat „cu forțe proaspete”.

 „Vom rezolva toate proiectele de infrastructură  de care Vicovu de Sus are nevoie. Ecologizarea, învățământul pentru ca cei peste 4.000 de elevi să aibă tot ce le trebuie. Suntem alături de toate bisericile indiferent de confesiune. Ne dorim o unitate și în continuare. Mulțumesc preoților care au înțeles că venirea mea la primăria orașului este doar cu gânduri bune și cu forță de muncă. Mulțumesc tuturor pastorilor care m-au înțeles și au fost alături de mine. Și mulțumesc tuturor prietenilor și vicovenilor care au înțeles că Vicovu de Sus trebuie să devină un șantier, acceptând disconfortul”, a precizat Iliuț.

El le-a mulțumit în mod special cetățenilor din oraș care i-au acordat încrederea, fiind ales pentru un nou mandat cu 75% din voturi. „Îi rog să aibă încredere în mine pentru că în continuare sunt alături de ei”, a spus Vasile Iliuț.

El a avut un mesaj și pentru noii consilieri locali: „fiecare cetățean trebuie să fie respectat așa cum ne respectăm familiile, cum îl respectăm pe Dumnezeu. De aceea vă rog ca în continuare să fim alături de cetățeni. Ne așteaptă zile în care trebuie să muncim mult, dar alături de noi au venit oameni tineri în echipă și eu cred că vom face lucruri bune indiferent de ce situație va fi, indiferent de cine este la președinția Consiliului Județean. Toți trebuie să fim uniți să punem mâna să muncim”. Vasile Iliuț le-a mulțumit și angajaților primăriei pentru că au înțeles să facă echipă în folosul cetățenilor.



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 17 Octombrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.