Monitorul de Suceava

Primarul comunei Ipotești, Dumitru Gulei, instalat oficial pentru al doilea mandat

Sandrinio NEAGU

 

Primarul ales al comunei Ipotești, Dumitru Gulei, a fost instalat oficial luni la amiază pentru cel de al doilea mandat în fruntea instituției. Ședința de constituire a noului Consiliu Local a avut loc în sala din incinta sediului administrației locale din Ipotești. La ședință au participat prefectul Alexandru Moldovan și deputatul PNL de Suceava Ioan Balan.

După ce toți consilierii locali au depus jurământul, a urmat primarul ales, care la final le-a mulțumit tuturor celor prezenți și și-a exprimat speranța că va exista o colaborare eficientă cu aleșii locali.

”Doresc ca și în continuare să lucrăm pentru binele comunității și îmi iau angajamentul că voi face tot ce îmi stă în putință pentru binele comunității și pentru ca oamenii din comună să fie mulțumiți. Vreau să mulțumesc și celor care m-au votat și celor care nu m-au votat, dar vreau să îi asigur că voi fi primarul tuturor”, a spus Dumitru Gulei.

”Am convingerea că noul Consiliu Local, împreună cu primarul ales, va reuși să aducă la îndeplinire tot ceea și-a propus și vreau să mulțumesc pentru buna colaborare pe care am avut-o cu instituția Primăriei Ipotești de-a lungul timpului”, a arătat și prefectul Alexandru Moldovan.

Deputatul Ioan Balan le-a urat succes tuturor consilierilor locali, dar și primarului Dumitru Gulei, pentru responsabilitatea asumată prin aceste mandate.

”În spatele fiecăruia dintre dumneavoastră sunt năzuințele partidelor din care faceți parte, dar nu uitați că sunteți reprezentanții cetățenilor comunei Ipotești și fiecare trebuie să vă aduceți contribuția pentru ca această comună să fie un mic orășel lipit de Suceava. Iar eu am dat mereu exemplu că sunt puține comune care arată ca Ipotești, iar meritul e al fiecăruia dintre dumneavoastră, care ați fost sau care sunteți la această masă. Aveți șansa să fiți contemporani cu dezvoltarea comunei. Ați făcut și faceți cele mai importante proiecte pentru comuna Ipotești, iar sala aceasta este doar unul din exemple, pentru că acum câțiva ani ne întâlneam într-o sală mult mai micuță și cu perdele de pe vremea bunicilor, iar acum aveți o sală foarte modernă. E un pas către civilizație și către zonele dezvoltate din Europa, și de aceea e bine să existe un Ipotești ca afară”, a menționat Ioan Balan.

Consiliul Local Ipotești funcționează din acest mandat cu 17 consilieri, iar la următoarea ședință se va alege și viceprimarul.



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 14 Octombrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.