Monitorul de Suceava

Primarul Ion Lungu și-a cerut scuze, în numele ACET, pentru deranjul cauzat de avaria pe magistrala de apă

Cosmin ROMEGA

Oprirea temporară a furnizării apei potabile în municipiul Suceava și localitățile limitrofe, din cauza unei avarii pe magistrala ce vine de la Berchișești, l-a făcut pe primarul Ion Lungu să își ceară scuze în fața celor afectați, dar, în același timp, să îi mustre pe cei de la ACET pentru modul în care au gestionat partea de comunicare.

„În primul rând, îmi cer eu scuze în fața sucevenilor pentru deranjul cu întreruperea de apă și le reproșez celor de la ACET atitudinea incorectă. Sigur, este o avarie, se întâmplă în toată lumea civilizată, dar eu am fost anunțat aseară, la ora 22.06. Până atunci am avut vreo cinci discuții telefonice, abia într-un final mi-au spus că este o avarie accidentală...

M-au asigurat că în anumite zone din oraș va fi apă astăzi, în mod special în zona spitalului. Asta este realitatea, se întâmplă și astfel de evenimente, dar modul de comunicare al celor de la ACET nu îl înțeleg. Trebuia de ieri să informeze oamenii să-și facă rezerve de apă, să știe oamenii ce au de făcut. Văd că se întâmplă ceva acolo care nu este în ordine”, a spus edilul Sucevei.

Ion Lungu le-a cerut sucevenilor scuze pentru deranj, în numele ACET, în același timp exprimându-și încrederea în profesionalismul intervenției și că în cursul nopții de miercuri spre joi va fi reluată furnizarea apei potabile la toată capacitatea.



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 25 Septembrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.