Monitorul de Suceava

Primărița din Baia, Maria Tomescu, și-a început al treilea mandat de primar

Dana HUMOREANU

Al treilea mandat de primar al comunei Baia a început, sâmbătă, pentru Maria Tomescu. Biroul de presă al PSD de Suceava a transmis, sâmbătă, procentele în creștere care au marcat rezultatele obținute la alegeri de Maria Tomescu: 62% în 2016, 75% în 2020, 85% în 2024. „Când faci bine comunității se vede la vot”, se arată în comunicatul PSD, subliniind că în două mandate primărița a atras pentru comunitatea sa investiții de peste 30 de milioane de euro, în condițiile în care „până acum, <nu am avut nici intrare, nici înțelegere la Consiliul Județean>”.

La ceremonia de sâmbătă au luat parte președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, senatorul George Mândruță, primarul municipiului Fălticeni, Cătălin Coman, și primarul comunei Fântâna Mare, Octavian Ursache.

„Le-am transmis locuitorilor din Baia că echipa PSD va fi în continuare alături de primarul lor și că acest nou mandat va fi unul în care Maria Tomescu va avea un partener în dezvoltarea comunei, în persoana noului președinte al Consiliului Județean, Gheorghe Șoldan. Dezvoltăm comuna Baia, dezvoltăm județul Suceava”, se mai arată în comunicat. 



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 26 Octombrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.