Monitorul de Suceava

Prețuri accesibile de la DOAR 1 LEU în Aurora Multimarket!

 

Descoperă mii de produse cu prețuri accesibile pe rafturile magazinelor Aurora Multimarket! Fie că ai nevoie de produse de sezon precum articole pentru plajă, ochelari, creme pentru protecție solară, pălării, articole pentru conservarea alimentelor, produse antițânțari, produse pentru picnic, articole de pescuit și multe altele, te așteptăm cu prețuri mai mici decât îți poți imagina!

La Aurora Multimarket găsești tot ce ai nevoie pentru tine și familia ta, de la articole de uz zilnic, jucării și cadouri, alimente, articole de îngrijire personală, produse de menaj și detergenți, până la produse pentru casă, accesorii pentru baie și bucătărie, scule, articole de papetărie, produse de grădinărit și multe altele.

Pentru a fi la curent cu cele mai bune oferte, urmărește-ne pe Facebook: Aurora Multimarket și Instagram: aurora.multimarket.

Adresele magazinelor din Suceava sunt următoarele:

Program de funcționare:

Nu rata promoțiile săptămânale!În fiecare luni, apar oferte noi în Aurora Multimarket. Găsești cele mai atractive oferte și ultimele noutăți pe Aurora Multimarket și aurora.multimarket.

Printre ofertele din această săptămână se numără produsele din imaginile următoare.

De ce clienții aleg Aurora Multimarket? Diversitatea și calitatea produselor, prețurile accesibile și frecvența cu care aducem noutăți în magazine sunt foarte apreciate. Prețurile noastre sunt extrem de competitive, media acestora fiind de doar 5 lei!

Nu rata șansa de a economisi și de a găsi tot ce ai nevoie pentru casa și sufletul tău la prețuri incredibile! Vizitează magazinele Aurora Multimarket!



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 01 Iulie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.