Monitorul de Suceava Produse tradiționale

Premierul Marcel Ciolacu a degustat cozonacul din Bucovina după o plimbare prin centrul Sucevei

Dan COMAN

Premierul României, Marcel Ciolacu, a făcut vineri o plimbare matinală în centrul Sucevei, alături de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, viitorul președinte al Consiliului Județean, deputatul PSD Gheorghe Șoldan, și primarul ales al Sucevei, Vasile Rîmbu. Cei patru au făcut o scurtă plimbare dinspre Palatul Administrativ spre centrul municipiului, după care s-au oprit la o terasă pentru a bea o cafea. Marcel Ciolacu s-a oprit pentru a da mâna cu mai mulți suceveni, în special bătrâni, discutând cu aceștia despre pensii. Un pensionar militar i-a spus premierului că așteaptă astăzi pensia și că nu știe dacă va primi sau nu mai mulți bani. Marcel Ciolacu i-a spus acestuia că Guvernul a făcut ceea ce trebuie pentru ca lucrurile să fie bine.

La terasa din centrul Sucevei, cei patru au băut o cafea și au vrut să guste din cozonacul din Bucovina, fiind serviți și cu o plăcintă cu fructe.

În cursul zilei de vineri, Marcel Ciolacu a vizitat și compania Carpatis din Suceava, unul dintre cei mai mari producători de preparate din carne cu specific bucovinean.



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 14 Septembrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.