Monitorul de Suceava

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că are încredere în Gheorghe Șoldan și generația lui că va face din Suceava „un mare pol de dezvoltare regională”

Dana HUMOREANU

Premierul României, Marcel Ciolacu, și-a exprimat încrederea în capacitatea noului președinte al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Șoldan, de a administra cu succes județul. După ce a participat la învestirea lui Gheorghe Șoldan și a noului deliberativ de la Suceava, premierul a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în acest sens.

„Cred cu tărie că energia lui Gheorghe Șoldan și a generației sale va transforma județul Suceava într-un mare pol de dezvoltare regională. Cel mai tânăr președinte de Consiliu Județean din România este ambițios, are viziune și este un partener loial al sucevenilor. Împreună, ei vor deveni acea forță care va schimba enorm viitorul acestui județ și al oamenilor harnici de aici! În mine are un suporter pe termen lung”, a transmis Ciolacu, urându-i totodată succes în „proiectele îndrăznețe” pe care tânărul șef al administrației județene le va începe în acest mandat. 



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 26 Octombrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.