Monitorul de Suceava

Planul Roșu de Intervenție a fost activat după ce un microbuz cu 10 persoane a ajuns într-un șanț

Sandrinio NEAGU

Planul Roșu de Intervenție a fost activat în dimineața zilei de luni, după ce un microbuz în care se aflau 10 persoane a ajuns într-un șanț. Accidentul a avut loc la Drăgoiești, la scurt timp după ora 6.00, iar la fața locului au intervenit gradual o autospecială pentru descarcerare, trei ambulanțe SMURD (inclusiv Terapia Intensivă Mobilă) și patru echipaje ale Serviciului de Ambulanță al Județului Suceava.

Din fericire, nu au existat persoane încarcerate, dar echipajele medicale care au mers la locul accidentului i-au evaluat pe toți cei implicați în accident. La final s-a decis ca trei persoane, conștiente și cooperante, dar cu diferite traumatisme, să fie transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Suceava.

Polițiștii au deschis o anchetă și din primele verificări s-a constatat că șoferul era un tânăr de 28 de ani. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest și s-a constatat că nu consumase băuturi alcoolice. Accidentul s-a produs din cauza șoferului microbuzului marca Mercedes, care nu a adaptat viteza la condițiile de drum, respectiv la ploaie.



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 30 Septembrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.