Monitorul de Suceava

Peste 70 de copii din județul Suceava primesc ghiozdane complet echipate de la CAR Învățământ Fălticeni

 

Peste 70 de copii din județul Suceava primesc ghiozdane complet echipate de la CAR Învățământ Fălticeni pentru anul școlar 2024-2025. Este vorba de elevi din clasele 0-VIII, care au dificultăți financiare în familie, din județul Suceava. Ghiozdanele sunt echipate cu penare, stilouri, caiete, pixuri, creioane, carioci, truse de geometrie și multe alte rechizite, adaptate vârstei copilului.

Programul „Ghiozdane pentru cei mici” se află deja la a doua ediție și face parte dintr-o campanie amplă de susținere a educației copiilor din județul Suceava, alături de programul „Burse pentru cei mici”, bine-cunoscut în comunitatea locală.

Și în acest an continuă programul „Burse pentru cei mici”, prin intermediul căruia copiii membrilor CAR din județul Suceava vor primi burse în fiecare lună, timp 9 luni, adică pe toată perioada anului școlar. Programul, deja devenit tradiție, constă în acordarea de burse pentru susținerea educației copiilor membrilor CAR din clasele I-XII, cu rezultate foarte bune la învățătură și cu o situație materială precară în familie.

CAR Învățământ Fălticeni susține educația copiilor din comunitatea suceveană prin astfel de campanii anual, iar toate persoanele care au nevoie pot beneficia de sprijin prin programul de asistență socială al asociației.

CAR Învățământ Fălticeni este o asociație non-profit, înființată în anul 1926, în Fălticeni, care acordă împrumuturi nebancare, în județul Suceava, pentru bugetari, salariați din mediul privat, pensionari și studenți. De asemenea, orice membru CAR își poate deschide un fond social pentru economisire și poate beneficia de asistență socială, care constă în sprijin financiar pentru nașteri, nunți, decese și intervenții chirurgicale.

Sucursalele CAR Învățământ Fălticeni sunt în tot județul Suceava, în localitățile: Boroaia, Broșteni, Câmpulung Moldovenesc, Cornu Luncii, Dolhasca, Dumbrăveni, Fălticeni, Gura Humorului, Liteni, Mălini, Moldovița, Rădășeni, Rădăuți, Râșca, Salcea, Siret, Slatina, Solca, Suceava - George Enescu, Suceava - Mărășești, Suceava - Centru, Suceava - Burdujeni, Vatra Dornei și Vicovu de Sus.

Persoanele interesate de servicii financiare pot suna gratis la TelVerde 0800 827 227, pot accesa site-ul www.car-invatamant.rosau pot merge în sucursalele CAR Învățământ Fălticeni din județul Suceava pentru informații suplimentare.



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 11 Septembrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.