Monitorul de Suceava Canotaj

Performanță remarcabilă pentru sportivii suceveni la Campionatul Balcanic de Canotaj

Stelian BORHAN

Întrecerile Campionatului Balcanic de Canotaj s-au încheiat duminică în orașul Edirne din Turcia, unde lotul României a obținut o victorie impresionantă, situându-se pe primul loc în clasamentul pe națiuni, cu un total de 102 puncte. Performanța sportivilor români a consolidat poziția țării noastre ca lider în canotajul balcanic.

Un aspect deosebit al acestei reușite a fost contribuția remarcabilă a celor șase sportivi de la cluburile CSS Nicu Gane Fălticeni și CSM Suceava. Sub îndrumarea antrenorilor Vasile Avrămia și Adrian Avrămia, de la CSS Nicu Gane Fălticeni, precum și a lui Ioan Despa, de la CSM  Suceava, acești sportivi au reușit să urce pe podium, confirmând astfel calitatea pregătirii din județul Suceava.

De la CSS Nicu Gane, juniorii Sebastian-Vasile Osoianu s-au clasat pe primul loc în proba de 4 rame și 8+1, iar Răzvan-Marian Simeria a ocupat primul loc în probele de 2 rame și 8+1.

De la CSM Suceava au urcat pe podium Sebastian-Constantin Lupu – locul 1 în proba de 8+1, juniori II; Constantin Tricolici – locul 2 în proba de dublu vâsle juniori II; Adrian Nazarov – locul 3 în probele simplu juniori III și 4 vâsle juniori I; Ștefănuț Airinei –  locul 3 în probele de 4 vâsle juniori I și dublu vâsle juniori I.

Rezultatele de la Campionatul Balcanic reflectă o muncă asiduă și o dedicare exemplară din partea sportivilor și antrenorilor, iar succesul lor contribuie la consolidarea imaginii județului Suceava și a României pe plan internațional în domeniul canotajului.



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 17 Septembrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.