Monitorul de Suceava

O șoferiță beată turtă a ieșit în fața unei mașini, pe artera principală a Sucevei

Florin PAIU

O femeie la volanul unui autoturism, cu o alcoolemie nu mare ci foarte mare, a provocat un accident după ce a ieșit pe artera principală a Sucevei fără a se asigura. Din fericire, șoferița pericol public nu a provocat decât pagube materiale. S-a întâmplat joi seară, în jurul orei 19.20, în zona Shopping City Suceava.

Din cercetările poliției rezultă că o șoferiță în vârstă de 44 de ani, din Pătrăuți, la volanul unui autoturism Skoda, a ieșit din parcarea complexului iar la semaforul electric de la intersecția cu Calea Unirii nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism Nissan, condus tot de o femeie, provocându-i pagube materiale.

Polițiștii rutuieri ajunși la fața locului le-au verificat cu etilotetsul pe cele două șoferițe.

În cazul celei care a provocat tamponarea, aparatul etilotest a indicat concentrația de 1,36 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Femeia în vârstă de 44 de ani, din Pătrăuți, a fost dusă sub escortă la Spitalul Județean Suceava, unde i s-au recoltat două probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge. În mod normal, alcoolemia în sânge se va cifra aproape de valoarea de 3 la mie.

Polițiștii Biroului Rutier Suceava au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 21 Septembrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.