Monitorul de Suceava

O nouă sesiune de examene de evaluare DELF/DALF adulţi şi DELF junior, organizată de Alianţa Franceză din Suceava

Daniela MICUŢARIU

Alianţa Franceză din Suceava organizează, în perioada 16 – 17 noiembrie 2024, o nouă sesiune de examene de evaluare DELF/DALF adulţi şi DELF junior. Examenele de certificare DELF/DALF adulţi cuprind toate nivelurile Cadrului European, de la A1 la C2. Examenele de certificare DELF junior cuprind nivelurile Cadrului European, de la A1 la B2. Toate diplomele sunt eliberate de Ministerul Francez al Educaţiei Naţionale, sunt recunoscute la nivel european şi au valabilitate pe viaţă. Alianţa Franceză din Suceava face parte din reţeaua naţională de centre de evaluare DELF şi DALF şi are o echipă de evaluatori profesionişti, certificaţi de France Education International, singura instituţie delegată pentru a coordona şi valida aceste examene la nivel internaţional.

Tarifele sunt aceleaşi pentru toate centrele de evaluare şi pot fi consultate pe site-ul Alianţei Franceze din Suceava https://afsuceava.ro/ la rubrica Examene DELF/DALF.

Elevii, studenţii şi cursanţii Alianţei Franceze din Suceava beneficiază de reduceri.

Examenele de certificare pentru aceste niveluri vor avea loc în municipiul Suceava, la sediul Alianţei Franceze din Suceava din Strada Ştefan cel Mare nr. 60 şi la Colegiul Naţional „Petru Rareş”. Înscrierile au loc până pe 6 noiembrie 2024, pe mail sau la secretariatul Alianţei Franceze. Pentru informaţii suplimentare şi înscrieri, persoanele interesate pot scrie pe adresa de mail aliantafrancezasv@gmail.com sau contacta direct secretariatul Alianţei Franceze din Suceava, la telefon 0737 784 074.



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 07 Octombrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.