Monitorul de Suceava Șantier nou

Modernizarea Sucevei de la scara blocului continuă cu strada Păcii, din Burdujeni

Cosmin ROMEGA

O nouă lucrare de modernizare a spațiilor dintre blocuri a demarat pe strada Păcii, din cartierul sucevean Burdujeni, unde va fi turnat asfalt pe mai bine de 2 km de drum, în paralel cu amenajarea de parcări de reședință, trotuare și alei.

”Am început lucrările pe strada Păcii din cartierul Burdujeni, unde continuăm proiectul de ModernizareaSuceveiDeLaScaraBlocului.

Este o lucrare amplă, care se va întinde până la sfârșitul verii, însă la finalizarea lucrărilor sucevenii vor beneficia de o stradă complet reabilitată, noi trotuare, accesele la scările de bloc refăcute și parcări de reședință. Nu ne oprim aici, până în septembrie vom finaliza cât mai multe lucrări”, a declarat viceprimarul Lucian Harșovschi.

El a precizat că în anumite zone se amenajează sau se reamenajează locurile de joacă, spre bucuria celor tineri, iar, în plus, se încearcă crearea unui echilibru între parcări de reședință, locuri de joacă și spațiu verde.

Viceprimarul Sucevei a explicat că înainte de a fi demarate lucrările, a mers pe teren cu proiectantul și constructorul, a luat la pas toate străduțele, a discutat cu oamenii, pentru a prinde în partea de proiectare necesitățile și cerințele acestora.



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 02 Iulie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.