Monitorul de Suceava

Mihai Gâdea la inaugurarea Antena 3 Suceava: „Sunt impresionat de ce am găsit aici. Cel mai important în această meserie e să fii bun profesionist și să fii onest”

Dan COMAN

Directorul general al Antena 3, unul dintre cei mai cunoscuți și importanți realizatori TV din România, Mihai Gâdea, a fost prezent, joi, la deschiderea oficială a postului local Suceava al Antena 3 CNN. Evenimentul a avut loc pe parcursul întregii zile, cu emisiuni speciale pentru a marca acest moment prin care la Suceava a fost deschis „cel mai modern studio de televiziune” din județ. Deschiderea oficială a Antena 3 CNN - Suceava a avut loc în prezența mai multor jurnaliști, din județ și de la nivel național, vedete ale postului „mamă”, primari suceveni, dar și reprezentanți ai instituțiilor publice.

Invitatul principal al evenimentului a fost directorul general al Antena 3, Mihai Gâdea, care a spus că este impresionat de ceea ce a găsit la Suceava. „În primul rând, de cum i-am găsit aici pe acești copii frumoși și implicați care vor să facă lucruri importante pentru oamenii din regiunea asta. Trebuie să facă performanță. Și sper din toată inima ca tot ce am văzut aici să fie recompensat cu un succes mare pe care să îl avem aici, la Suceava. Cred că cel mai important în această meserie e să fii bun profesionist și e foarte important să fii onest”, a precizat directorul general al Antena 3. El a mai avut un sfat important pentru jurnaliștii de la Antena 3 Suceava: „E foarte important să nu faci nici un rabat de la lucrurile în care crezi. Adevărul trebuie să fie spus oricât de mult ar deranja câteodată. Am mare încredere în echipa de aici”.

Deschiderea oficială a postului Antena 3 Suceava a mai avut parte de un moment emoționant, Fundația „Ana inimă de copil” premiindu-i pe sportivii suceveni medaliați la Jocurile Olimpice de la Paris. „Este o bucurie mare astăzi la Suceava pentru toți sucevenii și pentru Fundația <Ana inimă de copil>, în mod deosebit, care a avut privilegiul de a premia acești copii minunați. Îmi place să spun asta, gândindu-mă la copilul meu, Ana, că poate într-o zi voi avea aceeași bucurie pe care le-au făcut-o astăzi acești copii părinților lor”, a spus președintele fundației, Larisa Blanari.



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 05 Septembrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.