Monitorul de Suceava Competiție

Medalii importante pentru sportivii humoreni la judo

Daniela MICUŢARIU

Echipa de judo a Clubului Sportiv Școlar Gura Humorului s-a întors recent cu mai multe medalii de la finala campionatului național U12 masculin/feminin individual de judo, competiție desfășurată la Pitești, în perioada 13-15 septembrie 2024.

În finală au participat șase sportivi humoreni, care au obținut două medalii de aur, prin sportivii Alexandru Moroșan, la categoria 55 de kg, elev la Școala Gimnazială Nr. 1 Gura Humorului, și Vlad Tătărău, la categoria +60 de kg, elev la Școala „Teodor Bălan” Gura Humorului, elevii fiind pregătiți de profesorul Mihai Pascal.

De asemenea, la U13 Ne Waza s-a obținut o medalie de bronz prin sportiva Ana-Maria Axentoi, pregătită de profesorul Gabriela Coștiug. Ceilalți sportivi ai echipei au avut o prestație onorabilă la nivel de țară, clasându-se pe locul șapte.

„Rezultatele frumoase obținute în acest an ne oferă speranțe pentru un viitor strălucit în judo. Pentru a fi posibilă participarea la această finală de judo, părinți, sponsori ne-au fost alături și dorim pe această cale să le mulțumim: Bilka, Hotel Aldi, prof. Mihail Ciocoiu, închiriere microbuz (domnul George Conisceac, domnul Sorin Bîrsan – șofer)”, a transmis prof. Mihai Pascal.



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 19 Septembrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.