Monitorul de Suceava

Maya Rotari se impune în Capitală

Gabriel TODERAŞCU

Zilele trecute, în Capitală a avut loc turneul Cupa Politehnica la tenis de câmp, o competiție cotată de categoria 1 de către federația de specialitate. Întrecerea a avut în program concursuri la nivel de seniori, juniori Unde 18 și juniori Under 16, tablouri de fete și băieți.

Printre participanți s-a aflat și suceveanca Maya Rotari, clasată pe locul al șaselea în ierarhia FRT Race 2024, care a avut o comportare foarte bună. Sportiva antrenată de Felix Donath a reușit să câștige întrecerea feminină a categoriei de vârstă Under 16, adjudecându-și cât se poate de clar partidele disputate. Desemnată cap de serie numărul unu, suceveanca în vârstă de 15 ani a stat în primul tur, după care le-a eliminat, pe rând, pe Dania Dajan, de la Dinamo București, cu 6-3, 6-0, pe Anna Todiraș, de la Olimpia București, cu 6-0, 6-0, și pe Cristian Cociș, de la Dinamo București, în finală, cu scorul de 6-4, 6-2.

 Următorul turneu la care va participa sportiva legitimată la Oscar Tennis Club este Masters-ul de la Pitești, acolo unde pe tabloul de concurs se vor afla primele opt clasate în ierarhia FRT Race 2024.



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 22 Octombrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.