Monitorul de Suceava Salon de bronzat

„Luxury Sun Bucovina” vă așteaptă cu o super ofertă

Daniela MICUŢARIU

„Luxury Sun Bucovina”, cel mai nou salon de bronzat din municipiul Suceava, situat în Centrul Comercial Bucovina, vă așteaptă cu o super ofertă. Pentru orice abonament făcut la Salonul de bronzat <Luxury Sun>, vi se oferă 20 de minute gratuite, pentru un bronz perfect și uniform.

Ofertă de neratat! La achiziționarea oricărui abonament, primiți 20 de minute în plus. Nu ratați șansa de a străluci! Luxury Sun Bucovina vă așteaptă la salon, pentru un bronz de invidiat. Oferta este valabilă o săptămână!

„Vino la Salonul de bronzat Luxury Sun Bucovina, să te răsfeți și să strălucești cu un bronz de invidiat”, spun reprezentanții salonului.

Programul de la „Luxury Sun Bucovina” este de luni până vineri, între orele 10:00 - 20:00, sâmbătă: 10:00-18:00, duminică: 10:00 – 15:00.

Telefon: 0792 001 100 (Luxury Sun Bucovina, în Centrul Comercial Bucovina, Ștefan cel Mare, nr. 56, Suceava); luxurysunbucovina@gmail.com

În Salonul de bronzat „Luxury Sun” se oferă o îngrijire la standarde superioare fiecărui client, pentru o experiență cât mai completă. Salonul dispune de aparate de bronzat la cel mai înalt nivel.

Grăbește-te, oferta este valabilă doar o săptămână! La achiziționarea oricărui abonament, primești 20 de minute extra. Mottoul Salonului de bronzat „Luxury Sun”: „Încrederea în sine începe cu un bronz radiant”.



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 26 Septembrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.