Monitorul de Suceava

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, și-a lansat clip despre cariera militară. În clip apare și coperta cărții sale, „În slujba țării”

Dan COMAN

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, și-a lansat, astăzi, în mod oficial, un clip de prezentare a cărții sale, ”În slujba țării”. Clipul, cu o durată de aproximativ două minute, a fost publicat pe pagina de Facebook a liderului PNL și candidatului acestui partid pentru funcția de președinte al României. În clip sunt prezentate secvențe din cariera militară a lui Nicolae Ciucă, fiind prezentată participarea acestuia la o misiune în Nasiriyah. De asemenea, în videoclip apare și momentul în care Nicolae Ciucă este decorat de SUA.
De precizat că prin acest clip liderul PNL își promovează cartea sa „În slujba țării”. „Paginile acestei cărți sunt despre mine. Sunt gândurile mele despre ce a însemnat tranziția de la om de armată la om politic. Sunt despre viața mea, cea din spatele pupitrului, microfonului sau televizorului, despre experiențele mele personale și profesionale, dar și despre viziunea mea pentru România viitorilor ani”, a spus Nicolae Ciucă. El a ținut să explice și de ce a dorit să scrie această carte: „Pentru că s-a vorbit mult despre faptul că <nu sunt din filmul acesta>, al politicii românești. Și e adevărat. Nu sunt un om politic tipic. Și veți vedea în această colecție de gânduri și povești de viață care e crezul meu. Sunt un om muncitor, cu credință și frică de Dumnezeu”.
 



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 05 Septembrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.