Monitorul de Suceava Susținere

Lideri ai PSD Suceava, alături de primarul din Volovăț, Ioan Vicol, la depunerea jurământului în cel de-al patrulea mandat

Dana HUMOREANU

Primarul din Volovăț, Ion Vicol, a fost învestit în cel de-al patrulea mandat, sâmbătă, la eveniment luând parte lideri ai PSD Suceava: președintele Consiliului Județean, Gheorghe Șoldan, parlamentarii Larisa Blanari și Eugen Bejinariu și secretarul general al PSD, Cristian Șologon.

Gheorghe Șoldan a declarat că Ioan Vicol este unul dintre oamenii de la care a învățat multe lucruri, atât administrativ, cât și politic.

„Sfaturile și ajutorul pe care mi le-a dat de-a lungul anilor am încercat să i le întorc încă de când eram deputat, sprijinindu-l, alături de parlamentarii PSD Suceava, în realizarea a cât mai multor proiecte pentru comuna pe care o gospodărește exemplar”, a declarat Șoldan, printre acestea amintind obținerea finanțării pentru construcția unei școli noi, pe trei niveluri, cu 15 săli de clasă.

Șeful administrației județene a mai arătat că l-a asigurat pe primarul din Volovăț de „sprijinul necondiționat în continuarea proiectelor de dezvoltare a comunei Volovăț”, atât din partea sa, a administrației județene, cât și a parlamentarilor social-democrați.



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 28 Octombrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.