Monitorul de Suceava

Liberalii suceveni consideră că PSD s-a autodenunțat că a început o campanie de racolare a primarilor PNL

Dan COMAN

Liberalii suceveni au transmis un comunicat de presă, în replică la cel al PSD, în care îi acuză pe social-democrați că s-au autodenunțat și că au recunoscut că au început o campanie de racolare a primarilor liberali din județ.

Vă prezentăm în continuare comunicatul transmis de PNL Suceava:

„Campania de recoltă a primarilor PNL nu funcționează și PSD este astăzi hoțul care strigă hoții!

Nu funcționează nici măcar amenințările că le vor fi blocate toate finanțările CJ, deoarece primarii liberali sunt oameni integri, cu rezultate spectaculoase și valori democratice. La Vicov, de exemplu, după 30 de ani de administrație PSD, a rămas doar praful în ochii alegătorilor. A fost nevoie să vină Vasile Iliuț să demonstreze că se poate trăi frumos și bine.

Nimeni nu vrea să-și mai amintească măcar de epoca partidului-stat al lui Năstase, când soția îți era dată afară de la serviciu pe criteriul că nu erai PSD-ist.

Nimeni nu vrea să mai audă în 2024 că unui primar îi este blocată transferarea a 2h de teren, absolut legal și spre interesul comunității, ca element de presiune pentru a jura credință partidul unic.

Istoria ne-a demonstrat că întoarcerea armelor este o politică dezastruoasă.

Astăzi, PSD se plânge că nu sunt lăsați în pace să șantajeze primarii liberali. Democrația le încurcă planurile de a reveni la perioada Iliescu-Năstase-Dragnea”.



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 04 Octombrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.