Monitorul de Suceava Bunătăți

„La Merinde” Șcheia – Restaurant cu autoservire, catering și evenimente în locație

Adelina TALPALARIU

Câștigă timp și lasă gătitul pe seama celor mai pricepuți bucătari, a celor mai atenți chefi, care vor pregăti pentru tine bucate variate, cu gust bogat și ademenitor.

Restaurantul cu autoservire „La Merinde” din Șcheia este un loc despre care se vorbește.

Se vorbește despre mâncarea gătită cu gust, despre meniurile pregătite „ca la mama acasă”, de porțiile generoase, despre zilele de miercuri și joi cu pește și miel, despre tochitura consistentă, despre mâncarea bună de hribi și, nu în ultimul rând, despre George și Mihai, cei doi bucătari ai localului.

Restaurantul „La Merinde” este situat exact vizavi de fabrica Bermas, în locul fostei cantine Facos, pe strada Humorului, 100.

Zilnic, între orele 10.00 și 16.00, restaurantul pregătește două variante de meniul zilei, care poate fi savurat atât în locație sau pe terasă, cât și la domiciliu/la birou prin comandă cu livrare.

Pe lângă meniul zilei, bucătarii ”La Merinde” pregătesc bucate tradiționale „la liber”, în vitrina autoservirii regăsindu-se zilnic cel puțin 10-15 feluri de mâncare din care clienții pot alege.

„Oamenii ne caută pentru gust, pentru mâncarea tradițională.

Găsesc aici mâncare gătită proaspăt în fiecare zi, cu ingrediente bune, fără compromisuri.

De exemplu, ciorbele noastră sunt bogate, gustul îl dau legumele, morcov, țelină, păstârnac, fasole verde, asta se simte imediat la gust. La noi nu există mâncare rămasă de pe o zi pe alta, noi începem programul zilnic la 6, cu pregătirea bucatelor.

Păstrăm calitatea de când am început, din 2022, și așa ne-am fidelizat clienții”, a arătat Maria Prelipcean, administrator ”La Merinde”.

 

Catering pentru ocazii speciale, platouri și mâncare la oală  

Te poți bucura de calitatea și savoarea preparatelor „La Merinde” și la petrecerile și evenimentele pe care le organizezi în familie, cu colegii de serviciu sau cu orice alt prilej.

Bucătarii pot pregăti platouri personalizate în funcție de preferințele clientului, opțiunile fiind variate și numeroase: platouri calde sau reci, cu grătare sau aperitive tradiționale, platouri de pește sau brânzeturi, bruschete etc.

Preparatele sunt livrate pe platouri din lemn, aspectuoase.

De asemenea, tot în regim de catering, „La Merinde” pregătește și livrează pentru evenimente sau pentru perioada sărbătorilor orice preparat din meniul restaurantului – ciorbe (la oală), sarmale, grătare etc.

Avantajos, practic, comod și, nu în ultimul rând, delicios. Bucatele vin la ușa ta fără efort din partea ta, iar partea de gust este garantată de standardul ridicat menținut de echipa „La Merinde”.

 

 

Petreceri în restaurant

„La Merinde” organizează și petreceri private în restaurantul din strada Humorului.

Administratorii localului asigură meniul pentru evenimentele programate (aniversări, cumătrii, parastase etc.), vor decora sala în funcție de tematică și se vor asigura ca restaurantul să fie primitor și plăcut pentru oaspeți.

„Capacitatea restaurantului este de 100 de persoane. Discutăm cu clienții privind meniul, ornarea sălii și alte detalii pentru o petrecere reușită. Am organizat evenimente foarte frumoase, invitații au fost într-adevăr mulțumiți”, a mai completat Maria Prelipcean.

 

O afacere de familie

„La Merinde” este un business de familie, care a fost pornit la drum în 2022, de Maria și George Cristian Prelipcean, acesta din urmă având o experiență valoroasă în bucătăriile celor mai lăudate restaurante din oraș, cu rezultate la competiții din domeniu.

Patru angajați au pus pe picioare afacerea cu bunătăți, în prezent localul angrenând 13 angajați.

Contact: 



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 04 Octombrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.