Monitorul de Suceava

La 64 de ani, fără permis și beat turtă, a rămas blocat cu mașina în șanț

Florin PAIU

Polițiștii de la Salcea au fost sesizați de către un martor, sâmbătă seară, cu privire la faptul că pe raza satului Dumbrăveni, pe strada care duce către satul Verești, se află un autoturism blocat în șanț.

La fața locului, la ieșirea din Dumbrăveni spre Verești, polițiștii au găsit autoturismul blocat în șanț și lângă el un bărbat în vizibilă stare de ebrietate.

S-a stabilit că este vorba de un bărbat în vârstă de 64 de ani, din Dumbrăveni, care a fost verificat cu aparatul etilotest. Aparatul a indicat în cazul bărbatului în vârstă de 64 de ani care se afla la volan concentrația de 1,27 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificării bazei de date a rezultat că respectivul nu este nici posesor de permis de conducere pentru nici o categorie auto.

Așadar, s-a constatat ”dubla” penală, conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului, o combinație despre care este de prisos să mai spunem cât de periculoasă este.

Sexagenarul pericol public a fost condus la Spitalul Județean Suceava, unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge. În mod normal, concentrația de alcool în sânge se va cifra în jurul valorii de 2,5 la mie.

În mod normal, în cazurile de acest gen, după ce se cunosc rezultatele probelor de sânge, se ajunge la reținere în arest pentru cumul de infracțiuni rutiere.  



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 21 Septembrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.