Monitorul de Suceava COMUNICAT DE PRESĂ

LANSAREA PROIECTULUI Creşterea intensităţii digitale în cadrul SC DUO STIL SRL

 

S.C. DUO STIL S.R.L.anunţă lansarea proiectului cu titlul “Creşterea intensităţii digitale în cadrul SC DUO STIL SRL”, cod SMIS 319192, finanţat prin intermediul Programului Regional Nord-Est 2021-2027, în cadrul apelului de proiecte Transformarea digitală a IMM-urilor orientată către creșterea intensității digitale, PR/NE/2023/PI2/RSO1.2/1 – DIGITALIZARE IMM.

Obiectivul general al proiectului/ Scopul proiectului:

Investiția propusă prin intermediul acestui proiect denumit „Creşterea intensităţii digitale in cadrul S.C DUO STIL S.R.L.”, este în strânsă concordanţă cu Programul Regional Nord-Est iar obiectivul general al proiectului este dezvoltarea capacităţii digitale şi optimizarea proceselor de afaceri prin implementarea de soluţii digitale în cadrul societăţii, avand ca rezultat creşterea nivelului de intensitate digitală a societăţii S.C DUO STIL S.R.L.

 

Obiective specifice ale proiectului:

Acest proiect are ca obiectiv specific valorificarea avantajelor digitalizării, în beneficiul cetățenilor, din FEDR. Proiectul "Creşterea intensităţii digitale în cadrul S.C. DUO STIL S.R.L. urmărește realizarea de investiții pentru sprijinirea utilizării de instrumente, echipamente și servicii digitale conform Indicelui UE de intensitate digitală DESI 2019.

Valoarea totală a Contractului de Finanțare este de 546.904,03 lei, din care valoarea totală eligibilă nerambursabila este de 492.213,62 lei.

Perioada de implementare a proiectului este 12 luni, de la data semnarii Contractului de Finanțare, respectiv de la 13.09.2024.

Proiect cofinanțat din Programul Regional Nord-Est 2021 - 2027

Date de Contact:

S.C. DUO STIL S.R.L.

Municipiul Suceava, Str. Mihai Viteazul nr. 54, parter, bl. 54, ap. 4, judet Suceava

Email: office@medoptic.ro



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 25 Septembrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.