Monitorul de Suceava

Inimoasa galerie de copii din sala LPS i-a purtat spre victorie pe universitari în Liga Zimbrilor

Gabriel TODERAŞCU

Formația CSU Suceava a învins clar, cu 38-29 (15-10), pe nou promovata CSM Făgăraș, întrun joc din cadrul etapei a III-a a Ligii Naționale de handbal masculin. Ca urmare a sancțiunii dictate de Federația Română de Handbal, adulții nu au avut acces în tribunele sălii „Dumitru Bernicu” de la Liceul cu Program Sportiv, însă copiii care le-au luat locul au făcut o atmosferă de nota 10, au cântat și scandat pe toată durata partidei numele echipei favorite, iar la final au fost răsplătiți cu autografe și poze de către universitari.

Întâlnirea propriu zisă a fost dominată de la un capăt la celălalt de formația suceveană, care s-a bazat din nou pe un portar în formă excelentă, este vorba de George Șelaru. Cursul jocului i-a permis antrenorului Bogdan Șoldănescu să le ofere minute suficiente minute și internaționalilor de juniori și tineret Codrin Radu, Cătălin Zarițchi, Codrin Dascălu și Alexandru Focșăneanu, care nu au rămas datori.
CSU Suceava: Șelaru (12 intervenții), Padovei (5 intervenții) – Tîrzioru (9 goluri), Gavriloaia (4), C. Dascălu (4), Lazurcă (3), Csog (3), Lupu (3), C. Radu (3), Iordachi (3), Balazs (2), Zarițchi (2), Ștefan (1), Focșăneanu (1), Bologa și Grigore



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 14 Septembrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.