Monitorul de Suceava Accident rutier

Impact violent cu un cap de pod pe fondul combinației alcool – ATV la 64 de ani

Florin PAIU

Un bărbat în vârstă de 64 de ani a suferit multiple leziuni după ce a intrat violent cu un ATV într-un cap de pod. Sexagenarul a putut fi verificat cu aparatul etilotest, rezultând că era în stare avansată de ebrietate.

Accidentul s-a produs duminică, în jurul orei 17.15, pe raza comunei Volovăț.

Din cercetările poliției rezultă că bărbatul în vârstă de 64 de ani, din Volovăț, conducea ATV-ul, având direcția de deplasare dinspre centrul comunei Volovăț înspre cantonul Volovăț, iar la un moment dat, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de mers.

ATV-ul a intrat în coliziune cu un capăt de pod, după care bărbatul de 64 de ani a fost proiectat pe carosabil.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuți, fiindu-i stabilit un diagnostic preliminar de traumatism cranian cu plagă contuză parietală frontală stânga, contuzie genunchi și antebraț stâng. Victima era în stare stabilă.

În urma verificării cu etilotestul a rezulta că bărbatul din Volovăț avea concentrația de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat. La spital, acestuia i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge. Concentrația de alcool în sânge va fi probabil foarte mare, undeva în jur de 2,5 la mie în sânge, încadrându-se evident la infracțiune.



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 10 Septembrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.