Monitorul de Suceava Tenis de câmp

Ilie Țebrean e primul campion al ediției a XV-a a Cupei Monitorul

Gabriel TODERAŞCU

Odată cu avansarea în fazele superioare, frecvența meciurilor din Cupa Monitorul a început să mai scadă. Cel mai important duel al zilei de miercuri i-a avut față-n față pe Ilie Țebrean și Nicolae Iliuț, care s-au luptat pentru titlul de campion al Categoriei Veterani +65 de ani. Întâlnirea dintre cei doi venerabili jucători a fost foarte echilibrată și s-a încheiat cu victoria câmpulungeanului Ilie Țebrean, cu scorul de 6-4, 6-4.

În aceeași zi, Andrei Iovu s-a calificat în semifinale la Superelită, la fel ca Nicoleta Boboc și Constantin Oprișan, la Secundară +40.

Partidele se dispută, ca şi până acum, pe zgură, în locaţiile tradiţionale, Complexul Sportiv „Unirea”, Baza „Flora-Ana”, de pe Serpentine, Oscar Tenis Club, din Burdujeni, și Teren AS 2 Sfântu Ilie, pe toată perioada sezonului cald.
În prima fază a întrecerii, competitorii au fost împărțiți în grupe, jucând fiecare cu fiecare. Faza a doua a competiţiei se desfăşoară în sistem eliminatoriu. Promovează toţi participanţii, iar împerecherea pe tablou se va face ținând cont de locul ocupat în grupe.

 

Rezultate:

Lucian Pohoață - Andrei Iovu

Superelită, sferturi

Baza Unirea

 6-7,2-6

Florin Sinescu - Nicoleta Boboc

Secundară +40, sferturi

Baza Unirea

3-6,4-6

Iulian Semaca - C-tin Oprișan

Secundară +40, sferturi

Baza unirea

2-6,5-7

Ilie Țebrean - Nicolae Iliuț

Veterani +65, finală 

Baza Unirea

6-4, 6-4

 



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 06 Septembrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.