Monitorul de Suceava

Humorenii au obținut o victorie mare, după o revenire de senzație, în meciul jucat sâmbătă la Suceava

Florin PAIU

Rugby Club Humorului a reușit o victorie de senzație, sâmbătă, în cadrul Diviziei Naționale de Rugby, în compania echipei CSM Galați, care a condus până prin minutul 60 cu 19-3.

Meciul s-a jucat pe stadionul Unirea din Suceava, în condițiile în care stadionul Tineretului din Gura Humorului este încă închis după ce a fost însămânțat cu gazon nou.

În fața unui public numeros, RC Gura Humorului a dat de un adversar foarte puternic pe grămadă. Gălățenii au pus o diferență mare, 19-3 și păreau că nu mai pot pierde meciul.

Mai proaspeți fizic, humoreni au revenit senzațional, cu 3 eseuri care au avut în prim plan faze în viteză.

Ionuț Antonesi a înscris eseul decisiv pe aripă, după o cursă de 60 de metri. Pentru RC Gura Humorului au mai înscris Mihai Daraban și Geoffrey Okhwach. Gălățenii au avut și ei șansa de a câștiga la ultima fază dar au ratat o lovitură de pedeapsă.

Scor final, RC Gura Humorului - CSM Galați 20-19. 

Managerul-jucător Ștefăniță Rusu a descris în câteva cuvinte meciul senzațional:

”Nu ne-am făcut jocul așa cum ar fi trebuit dar este bine că ne-am trezit la timp. Știam că au o grămadă foarte puternică, dar am jucat până spre final pe atuurile lor. Abia pe final am revenit foarte tare, mult mai proaspeți din punct de vedere fizic”,

Rusu a mulțumit CSM Suceava pentru găzduirea de la baza Unirea, publicului fantastic și Asociației Prietenii Rugbyului.

Tot sâmbătă, tot pe terenul Unirea, a avut meci și CSM Bucovina Suceava. Din păcate, sucevenii nu a făcut față deloc adversarului CSM Constanța, care s-a impus cu 110-3.

 



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 21 Septembrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.