Monitorul de Suceava

Grădinița ,,Prichindel” Suceava a organizat a VI-a ediție a Târgului de Toamnă, eveniment caritabil

Daniela MICUŢARIU

Grădinița cu Program Prelungit (GPP) ,,Prichindel” Suceava a organizat joi, 10 octombrie 2024, a VI-a ediție a Târgului de Toamnă, eveniment caritabil. Preșcolarii, însoțiți de părinți, bunici și cadre didactice, au amenajat standurile cu produse de sezon: ornamente florale, borcane cu dulceață, compot, zacuscă, dovlecei, fructe și legume, tablouri, dar și produse gătite: clătite, gogoși, prăjituri, fiecare ambalate individual.

A fost o adevărată competiție, cu standuri pentru 13 grupe de prichindei. Fiecare copil, alături de părinți, a vizitat standurile din expoziție, achiziționând din produsele expuse. Buna dispoziție a fost întreținută și de două eleve din clasa a VII-a, Teona Ciubotaru și Anisia Candrea, care au încântat audiența cu vocea lor. Ele au fost preșcolare la această grădiniță.

Scopul acțiunii a fost de a implica activ părinții și preșcolarii în activități de voluntariat, unde creativitatea și originalitatea în amenajarea standurilor, precum și modul de prezentare a produselor au contribuit la strângerea unei sume de bani pentru un caz social.

Acești bani (suma adunată: 17.591 de lei) vor fi donați familiilor a două fetițe și un băiat din grădiniță, care se confruntă cu venituri reduse și probleme de sănătate. Una dintre fetițe este Evelina Crihan, care suferă de hemipareză spastică.

Organizatorii acestui eveniment, prof. Gheață Paraschiva, prof. Bordeianu Adina, prof. Costea Dana, prof. Aioanei Denisse, prof. Trandafir Casandra, alături de director prof. Dunăreanu Dorina, și de întregul colectiv al grădiniţei (Axinia Vasilica, Croitoru Alina, Cozma Alina, Lența Olga, Ilie Carmen, Amarfei Alina, Burdujoc Roxana, Boiciuc Andreea, DiaconescuTeofana, Abobului Diana, Zavate Diana, Hrițcu Geanina, Nastasi Elena, Frunză Andreea, Gavriliuc Elena, Badea Andreea, Șerban Loredana, Dutcovici Marinela, Pamparău Simona, Laza Nicoleta, Mihălescu Rafaela) mulţumesc părinţilor, bunicilor și copiilor pentru implicarea de care au dat dovadă la organizarea  „Târgului Toamnei”, devenit o tradiţie pentru Grădiniţa ,,Prichindel”.



Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 11 Octombrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.