Monitorul de Suceava

Folosiți același birou acasă și e deja prea mic? StableDesk are pentru voi birouri pe măsură!

 

Spațiu mic în casă, un singur birou pentru 3 persoane și acela e mic și vechi? Sună ca o adevărată aventură și un adevărat chin pentru persoanele înalte. Biroul de acasă nu mai e ce trebuie și vreți ceva nou, dar care să fie util și confortabil pentru mai multe persoane? Bine, nu lucrați toți deodată la birou, dar toți îl folosiți, deci aveți cu siguranță nevoie de confort. StableDesk are pentru voi birouri numai bune de folosit de către mai multe persoane.

 

De ce să alegeți un birou reglabil și nu unul clasic?

Nu este nimic greșit în a avea un birou standard acasă, dacă puteți lucra la el e tot ce contează, însă trebuie să știți că aceste birouri reglabile pe inaltime au anumite beneficii pe care cele standard nu le au.

 

Investiți într-un birou reglabil electric care vă va face viața mai ușoară, de ce să o faceți mai grea cu un birou standard? Pe site-ul celor de la StableDesk veți putea găsi diverse modele de birouri reglabile pentru casă. Alegeți să aveți grijă de sănătatea familiei, investind în calitate și confort. Dureri de spate? Șters. Nervi și stres? Șters. Voie bună și stare de sănătate mai bună? Adăugat! 

Contact: office@stabledesk.ro

Sursă foto: stabledesk.ro

 


Articol salvat de pe www.monitorulsv.ro, ediţia din 07 Septembrie 2024.
Acest articol este proprietatea Monitorul de Suceava si nu poate fi reprodus fără acordul scris al acestora.